Afdrukken 

De Strijensche Golfclub


Molenwegje 2b
3291 CG Strijen, 

078 674 45 64

Contact

De Strijensche Golfclub

De Strijensche Golfclub staat voor gezelligheid, een baan van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. De sociale infrastructuur is gemakkelijk te noemen. De laagdrempeligheid van De Strijensche Golfclub krijgt onder andere vorm door het enthousiaste ontvangst van leden en personeel. Speelt u alleen? Geen probleem. Aansluiten in de flight voor of na u met anderen is eenvoudig te realiseren. Uiteraard alleen wanneer u dit wenselijk acht. Op deze manier worden snel contacten gelegd en dit maakt het aantrekkelijk om na het golfen nog iets te consumeren.

Via onze website kunt u online reserveren. Dit zorgt ervoor dat u online ziet wanneer u kunt spelen en zo een bezoek aan het gezellige restaurant kunt plannen voor misschien een lunch of borrelplank. Controleer uiteraard vooraf de jaarkalender op de website om teleurstellingen te voorkomen.

De faciliteiten van De Strijensche Golfclub bestaan uit een volwaardig 9-holes baan met A-status, een 6 holes pitch en putt, een driving range en een puttinggreen. Door de kleinschaligheid is de sfeer doorgaans gezellig en gemoedelijk. De sociale infrastructuur is al met al een positief punt binnen De Strijensche Golfclub.

 
 
Molenwegje 2b
3291 CG Strijen
078 674 45 64
www.dsgclub.nl